Zwemprothese

Protheses voor waterliefhebbers

Wanneer u gaat zwemmen wilt u natuurlijk ook dat u zich natuurlijk ook vrouwelijk voelen. Dit kan uitermate goed met speciale zwemprotheses. Uw gewone prothese is opgebouwd uit gekleurd siliconen materiaal dat minder chloor- en waterbestendig is. Wanneer u uw gewone prothese gebruikt bij het regelmatig zwemmen kan dit dan ook resulteren in kleurverlies en zelfs vormverlies bij uw prothese.

De zwemprothese is echter opgebouwd uit doorzichtig materiaal dat wel chloor- en waterbestendig is. Deze prothese kunt u dus zonder problemen gebruiken tijdens het zwemmen in natuurlijk, maar ook chloorhoudend water.
Door de uitsparing aan de achterkant van de prothese wordt tevens voorkomen dat de prothese blijft plakken bij het verlaten van het water.

U kunt de prothese in uw badpak te laten zodat u deze niet hoeft te wisselen bij het omkleden of schoon hoeft te maken. Onze adviseurs helpen u graag bij het bekijken van de opties die het beste aansluiten bij uw wensen.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delfzijl.