Volgewicht borstprothese

siliconen volgewicht borstprotheses

De volgewicht borstprotheses van Dreams Fashion zijn volledig opgebouwd uit siliconen. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van lucht(kamers) in de prothese voelt deze natuurgetrouw aan en heeft deze ongeveer hetzelfde gewicht als de natuurlijke borst.

Doordat er weinig tot geen verschil in gewicht zit tussen uw prothese en uw eigen borst zal er geen sprak zijn van “scheef” trekken van de prothese of BH.
De silicone borstprotheses zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om zo goed mogelijk te passen bij uw eigen borst. Het extra gewicht van deze protheses ten opzichte van lichtgewicht protheses kan goed opgevangen worden door goed passende lingerie.

Doordat de volgewicht protheses de natuurlijke situatie zo dicht benaderen zult u met een volgewicht prothese bijna vergeten dat u een prothese draagt. Hierdoor zit u prettig in uw vel en dit ook uitstralen.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delfzijl.