Prothese lingerie

Prothese lingerie met de perfecte pasvorm

Bij het vinden van lingerie voor iemand die een prothese draagt is het allerbelangrijkste dat de pasvorm perfect is. Een perfecte pasvorm zorgt voor comfort, een esthetisch mooi beeld, en voor de draagster een gevoel van “lekker in je vel” zitten.

Steeds meer bekende merken stappen ook in de wereld van de speciale lingerie om te zorgen dat ook de vrouw met protheses zich vrouwelijk kan voelen in een mooi lingeriesetje. Hierdoor worden ook de mogelijkheden en het aantal soorten bh’s voor vrouwen met een prothese steeds groter. Zo zijn er Naadloze BH’s, BH’s met en zonder beugel of voorgevormde BH’s.

Bij de pasvorm van de BH’s wordt gelet op zachte maar ook stevige materialen waarbij aan de binnenkant van de BH’s geen naden of stiksels zitten. Hierdoor heeft u optimaal comfort van uw nieuwe prothese lingerie.
Natuurlijk zijn de lingerie sets te krijgen in vele verschillende kleuren, designs, en voor elk budget.

Naast het aanmeten van de prothese zelf zijn onze adviseurs ook getraind in het adviseren welke lingerie gebruikt kan worden bij het dragen van een prothese. Elk lichaam is weer anders, en dit betekend dan ook dat ook bij het passen van lingerie gekeken moet worden welke vorm en welk model het beste bij uw lichaam past en het meeste comfort bied

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delfzijl.