Gediplomeerde mammacare adviseurs

Vakkundig en vertrouwd advies op maat

Wanneer u op zoek bent naar (nieuwe) borstprothese(s) is het belangrijk om een weldoordachte keuze te maken. Hierbij zijn uw persoonlijke verhaal, wensen en voorkeuren van groot belang.
Onze deskundige en gediplomeerde adviseurs helpen u graag.
In onze winkel hebben wij een spreekkamer waar onze adviseurs uitgebreid uw voorkeuren en de mogelijkheden voor prothese met u bespreken. Dit alles met een gerust gevoel in een veilige omgeving.

Een goed begeleide keuze

Omdat het kiezen voor, en aanmeten van, een borstprothese een persoonlijk en vaak ook onbekend traject is zijn onze adviseurs getraind om u stap voor stap te begeleiden in het maken van de keuze die het beste aansluit bij uw wensen.
Tijdens het aanmeten van de prothese zal er rekening gehouden worden met de pasvorm en samenstelling van de prothese. Hierbij wordt ook gekeken naar de soort prothese. (bijv. volledig siliconen of lichtgewicht protheses)
Niet alleen bij de prothesekeuze, maar ook bij het passen van de lingerie of badmode zult u deskundig advies krijgen. Onze adviseurs zorgen er voor dat het resultaat voor u perfect is.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Delfzijl.