Passende borstprotheses

Dreams fashion & lingerie is al sinds 1985 gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses en de bijbehorende lingerie. Het aanmeten van borstprotheses en lingerie vraagt deskundigheid en ervaring. Dreamsfashion beschikt over ervaren en gespecialiseerde mammacare adviseurs die u graag van dienst zijn.

Alle tijd, rust en in vertrouwen

In alle rust en in een vertrouwde omgeving zal er naar u geluisterd worden om zo tot het beste resultaat te komen. De ruime paskamer is volledig afgescheiden van de winkel en voorzien van climate control, alles voor uw gemak. Samen met de mammacare adviseur wordt er gekeken naar wat het beste bij u en uw wensen past.

Diverse soorten borstprotheses

Bij Dreams fashion vindt u verschillende modellen en soorten borstprotheses. Iedereen kan hier geholpen worden en iedereen zal met een tevreden gevoel naar huis gaan. Betreffende de verschillende soorten borstprotheses moet u denken aan lichtgewicht borstprotheses, volgewicht protheses, zwemprotheses en deelprotheses.

anita care

Onze merken

In het assortiment vindt u protheses van Anita, Amoena en Silima. Door dit veelzijdige aanbod en de deskundigheid van een van de mammacare adviseurs krijgt u altijd een passende borstprothese.

Zorg en onderhoud

Wanneer de juiste prothese is gevonden kunt u deze gelijk mee naar huis nemen. Dreams fashion zorgt er voor dat het wordt afgehandeld met de verzekering. Hier heeft u dus verder geen zorgen van. Waar u wel oog voor moet hebben is het onderhoud van de prothese. Protheses zijn kwaliteitsproducten, vriendelijk voor de huid, u kunt en moet er voor zorgen dat dit zo blijft. Het onderhoud is simpel, eenvoudig en kost u slechts enkele minuten.

Contact opnemen?
Wilt u een afspraak maken of u eens laten informeren? Neem dan contact met ons op via 0596-612411 of druk op de ‘maak een afspraak’ button hieronder.